od srca

"Oprosti im, Bože, ne znaju šta rade!" Devojka Đorđa Đokovića pružila podršku Novaku tokom drame u Australiji

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 11

Sve smisljeno

10-01-2022 15:36h
Ne oprosti im Boze, znaju oni vrlo dobro sta rade.

Stojan

10-01-2022 16:03h
Ozenice te Djordje,ne brini!

Trieste

10-01-2022 20:06h
@Stojan
Cisto sumnjam. Nije mala materijal za Djokovice i previse je navalentna. Djordja je bukvalno naterala da objave da su zajedno iako se to njemu jos uvek nije radilo. Tako je letos pokusala da natera i Filipa Djukica da prizna vezu sa njom, ali se on nije dao.

Sljivic

10-01-2022 16:13h
Oprosti Boze Djokovicima za toliko bogohuljenja u toku mirnih Bozicnih praznika. Oprosti im za idolopoklonstvo i uporedjivanjem banalnih stvari sa Isusovim mukama. Oprosti im Boze, materijalni svet ih je spustio na nivo alavih, egoisticnih i bahatih bica. Daj im Boze da nadju pravi put ka pokajanju, skromnosti i miru.

Sram te bilo

10-01-2022 16:46h
Bludnica uzima ime Bozje usta i preti nekome? Pa da je grom na lice mesta ne potrefi tamo gde ju je jedna četa tucala. Fuuuuuj bre, zuta ko da joj je ko po kosi pi s kio a crn obraz i bez solarijuma. E ovo je primitivizam pokondurače. Oće li ona Novaku da se uvali?

Stojan

10-01-2022 17:31h
@Sram te bilo
Nece Novaku neposredno,vec Djordju!
Ako je Srdjan ne procita!?

Sloba

10-01-2022 19:33h
Ova mala blajhana je letos bila u vezi sa Filipom Djukicem sa Red-a, ali je njemu bila samo zabava, a ona se bila zatreskala. Zato je i otisla sa Red-a. Izgleda da joj se ipak posrecilo. Uvek je bila ambiciozna i gledala ko moze da joj bude od koristi.

Kiki

10-01-2022 19:41h
Na Redu su je zvali Saska vaska jer se uvek kacila za poznatije i popularnije voditelje, pevace, blogere i yutjubere. Izigrava neku slatkicu, al ko je ne zna skupo bi je platio.

Bilja

10-01-2022 19:51h
Ova mala se toliko dodvorava Djokovicima ovih dana da to vec postaje degurantno. Tek je pocela da se zabavlja sa Djordjem, a vec se svuda uvaljuje i mesa, kaci slike sa Djokovicima svaki dan, stavlja neka srca, hvali samu sebe… Mislim da je Djordju ovo sve vec previse.

Devojka

12-01-2022 21:45h
Ako je ovo devojka a šta su bludnice ?

Lenka

13-01-2022 08:15h
Kad imas ovakvog oca i ''snajku'',neprijatelji ti i ne trebaju...Umesto da svi diplomatski cute,bez izjava i sl,oni podigli ''bunu ''u Srbiji ko Hajduk Stanko ...Snajka za sledeci skup ,da malo ''posvetli ten''😂
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: