na najradosniji praznik

"Nisam je ni pipnuo!" Prvo oglašavanje Duška Tošića nakon navoda da je udario suprugu Jelenu Karleušu

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Zoran

07-01-2022 18:29h
A pa to su vesti, njima mozetre SLOBODNO da verujete.

Miško

07-01-2022 19:57h
E moj ti, "nisam je ni pipnuo" , da je sreće da si muško, pa da joj nalupaš kajganu
bilo bi moj mužiću, kada će ponovo kajgana, a ne prijava policiji.

Kukavice su sve iste

07-01-2022 20:11h
Njemu 75 a meni 65, 45 godina u braku i on udari boks jer nisam spremila to što je hteo za večeru( opet makaronr? ). Dodje policija, meni slomljene naočare, oko crveno aon se kune da me nije ni pipnuo. Sada kuka da sam ga u starosti izbacila iz kuće koja je srećom na moje ime… ne! Nikada ne dajte drugu šansi! To su kukavice i lazovi. Jelena, teraj to od sebe i dece. Tu nema praštanja, nije to neka svadja to je izdaja bre! Svako dobro ti zelim. Sada slušam Vesnu Zmijanac i ako su mi ove godine 'sad hoću da zivim'

Samo kazem

07-01-2022 22:46h
@Kukavice su sve iste
A šta ako je slagala Jelena?

Ida

07-01-2022 23:55h
Ti nisi, ali zato pipaju drugi...

i nemoj

08-01-2022 02:32h
da je pipas,da prljas ruke.Njenu prljavstinu videli su mnogi.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: