ŠOK

Jelena Karleuša prijavila Duška Tošića za fizički napad? Policija ispred njihove vile na Dedinju

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Ova

07-01-2022 14:51h
Striptizeta ne bira sredstva i nacin samo da bi se pisalo o njoj, ona je sramota Srbije.

Lela

07-01-2022 16:29h
@Ova
Kako vas nije sram?? Uzasno je to da je zlostavlja i ponizava i to na najradosniji hriscanski praznik, pred rodbinom! Kakvi su to ljudi?? Ako ne zeli brak sa njom niko ne moze da ga natera na to.

Dana

07-01-2022 16:15h
Tošiću, mislila sam da si inteligentniji. Zar se ti JOŠ NISI RAZVEO, pobogu ?

Nina

07-01-2022 16:49h
Jadne djevojčice, branile oca, mukica živa. Bog zna šta one sve gladaju i slušaju posljednjih godina. A dva samoživa neogovorna bića ne umiju razumno da se raziđu. Užas!

Jakša

08-01-2022 01:19h
Sada će da ga saseče nekoliko miliona!I treba kada je majmun.Imaš lovu da biraš kakvu hožeš a oni se uhvate da ne kažem kakvihh,sada ih zovu sponzoruše.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: