intimni momenti

"Sedam godina nisam video SINA, neću još dugo ŽIVETI": Psihijatar Jovan Marić uputio javnu poruku nasledniku

3

Istaknuti profesor Medicinskog fakulteta izborio se sa virusom korona, a sada mu je jedva stvar najvažnija.

foto: Printscreen Kurir TV
foto: Printscreen Kurir TV

Naš poznati psihijatar, autor i profesor na Medicinskom fakultetu u Beogradu ― Jovan Marić nedavno se izborio sa opakim virusom korona, a nekoliko nedelja proveo u bolničkoj postelji boreći se za dah. U ovoj borbi izašao je kao pobednik u osmoj deceniji.

 

Jovan se sada vratio na male ekrane gde gostuje u zabavnim programima tematikama koje intrigiraju čitavu Srbiju. Tokom nedavnog intervjua psihijatar se dotakao i svog naslednika Mateje sa kojim godinama nije u kontaktu, a ta činjenica ga veoma boli.

 

Želeo bih javno da pozovem svoga sina koji živi sa majkom, da dođe u stan koji sam mu poklonio kada je imao sedam meseci da porazgovaramo. Nisam ga video sedam godina. ― priznao je Marić  i dodao:

 

Psihijatar Jovan Marić
foto: Printscreen Kurir TV

 

To je treće moje dete. Sedam godina nisam video sina, ne znam kako izgleda. Želeo bih da ga vidim pre smrti, to je moja muka koju nosim sa sobom. Neću živeti još dugo. ― rekao je gostujući u "Novom vikend jutru".

 

Jovan je sa trećom suprugom Danijelom bio u braku čitavu deceniju, ali se krah ljubavi dogodio nenadano. Između njih  postojao je i generacijski jaz od 30 godina koji se na početku romanse nije osetio. 

 

Upoznali su se na predavanjima Medicinskog fakulteta, gde je Marić bio šef katedere, a Danijela studentkinja.

 

Podsetimo, pshijatar iza sebe ima tri propala braka i troje dece ― Vojnu koju je dobio tokom vanbračne zajednice, Joanu i Mateju, a naslednici po njegovom mišljenju potpuno menjaju poimanje života i ljubavi.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker