(FOTO)

UŽIVAJU U RODITELJSTVU: Upoznajte sina Mirka Šijana i Bojane Rodić

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 10

nebitne

09-09-2021 13:11h
njuske ..

SI

09-09-2021 13:44h
@nebitne
U svim novinama piše se o njima kao da su jedini roditelji, a takvi koji žive na teret drugih mogu da imaju decu, a oni koji nemaju posao ne razmišljaju o osnivanju porodice, jer neće da se poistovete sa romima da stvaraju sirotinju i koji se razmnožavaju kao amebe i žive na račun države od socijalne pomoći.

Casper

09-09-2021 14:12h
Cemu to?Zasto u Srbiji namerno forsirate likeve ciji su roditelji bili propaliteti devedesetih?Po cemu je ovaj kao i onaj Arkanov bitan?Sinovi pevaljki i kriminalaca!!Koga bre boli uvo za ove nakaze?Sto ne pisete o deci koja donose medalje sa medjunarodnih takmicenja u matematici,fizici,hemiji itd...nego o ovim propalim likovima i njihovim starletama!

Dosta bre više

09-09-2021 14:32h
Samo naslov kad vidiš dodje ti da povratiš. Kokošarka i lezilebović kafanske pevaljke … šta je ovo? Oćete takve da drzite za primer a sva škoovana deca pred stranim ambasadama za vize…. Zar vas tako debelo plaćaju i ova kokošarka i ona druga i treća? Imate li vi novinarskog ponosa bre? Koga interesuju oni? Polusvet!

Sale

09-09-2021 14:44h
Bolesno ,pa sta nas boli o nekom ko je posto roditelj,znas koliko ljudi u tome uziva.Jel on neki bitan ili je opasno reta*diran pa pratite sta ce uraditi

Tata je bar bio krimos šta je ovaj

09-09-2021 16:51h
Kakav orangutan. Mora da je veoma prijatan za druženje

Aleksandra

09-09-2021 17:09h
Neka im je živo i zdravo detence!... samo kad vidim da bespotrebno kite male bebe sa brojanicama, okrene mi se u stomaku... vidi se koliko su primitivni...

Nenad51

09-09-2021 18:52h
vama je ovaj de*il idol???
pa skiniteses*

Mikica

09-09-2021 19:09h
Dali ste vi normalni ?Sta nas za*ole ... za te neradnike od zla oca I jos gore majke.Aman.

Meli

03-12-2021 04:56h
Auuuuu 🙏🤥 koga ovi zanimaju , kome njih reklamirate , ovo nema nigde u svetu jel vi mislite ove neradnike da narodu servirate da neko čita i gleda. Pa nije narod travu paso . Reklamirate ove neobrazovane i neradnike što žive sa ledja roditelja. Bruka ste od novinara.🙏🙏🙏🙏🤥🤥🤧🤧😤
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: