tata i ćerka

PRIZOR koji otapa i NAJTVRĐE SRCE: Vuk Mob posle 2 MESECA video ćerkicu (FOTO)

2

Vuk Mob video je svoju ćerku Teonu posle dužeg vremenskog perioda, a prizor tate koji grli mezimicu svakoga će raznežiti!

foto: Instagram
foto: Instagram

Reper Vukadin Gojković, mnogo poznatiji pod umetničkim imenom Vuk Mob, posle dva meseca video je svoju ćerku Teonu. Podsetimo, Vuk je Teonu dobio iz veze sa bivšom verenicom Oliverom Konatar, a njih dvoje rastali su se svega tri meseca nakon što se devojčica rodila.

 

1 / 8 Foto: ATA IMAGES

 

Usledio je turbulentan period nakon raskida, a mediji su prenosili detalje narušenog odnosa nekadašnjeg para. Dok je Olja na svom Instagram profilu mahom delila slike bebe, Vuk je ovog leta provodio vreme nastupajući izvan Srbije. Olja je, takođe, tvrdila da mu ne zabranjuje da viđa dete.

 

Nije istina da bivšem partneru ne dozvoljavam da viđa zajedničko dete. Neprijatno je i gusno da o tome čitam ili slušam. Navela sam da naš odnos neću komentarisati zarad interesa zajedničkog deteta. Ovim saopštenjem želim da stavim tačku na tvrdnje da imam bilo kakve veze sa tim što bivši partner ne viđa zajedničko dete — napisala je ona svojevremeno na Instagramu.

 

Posle dva meseca, u pratnji socijalnog radnika i kako prenose mediji, Olja je dovela Teonu u dom u kome Vuk živi, a trenutak sa devojčicom odmah je zabeležilo oko kamere.

 

Vuk Mob, Teona Gojković
foto: Instagram Printscreen

Nema veće sreće — kratko je napisao Vuk u opisu fotografije koja otapa i najtvrđe srce.

 

 

 

makonda-tracker