lepe vesti

PORODILA SE JELENA BIN DRAI: Bivša misica rodila je sina i dala mu ime dubokog značenja

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 14

Cestitke

12-07-2021 05:49h
Izgleda da su hejteri kasno legli pa nema ni jednog komentara tipa “zasto ne srpsko ime”, promenila ne veru, ko zna koja je po redu” i ostale bljuvotine. Evo ovako: Jelena je sve ove godine presrecna, muz je drzi kao malo vode na dlanu jer je jedan obrazovan i kulturan covek. Ona je nekoliko puta bila izabrana za najbolju preduzetnicu Emirata. Eto, crknite od muke.

Napredni feminizam

12-07-2021 09:34h
@Cestitke
Neka je samo muz drzi idi i ti pa neka drzi i tebe, 4 godine cetvero djece, masala neka su ziva i zdrava. Uopste nas ne interesuje sta nase starletae rade po svjetu, niti koja mu je to zena po redu, sta ona ima od njegovih miliona ima kupatilo i da brine i njegovoj djeci sa ostalim zenama, jaka nam je to "poduzetnica". Sta nece nase starlete da urade od sebe samo da bi zivjele bez rada, i cekale noc kada ce se gospodar smilovati da jednu od njih pozove na konak, i sklepa joj jos jedno djete.

Propad

12-07-2021 14:52h
@Napredni feminizam
Kako ste naivni, nema vama u Srbiji spasa.

Avetni Todor

13-07-2021 02:14h
@Cestitke
Lupetas... u islamu muskarac moze biti ozenjen nemuslimankom i ona ne mora da menja veru,ali rodjena deca su muslimani!
Ali zato po istim tim pravilima muslimanka se NE MOZE UDATI ZA KRSCANINA!
Govorim o licnom iskustvu,se* moze ,zezanje moze ali za brak moras biti musliman.

Napredni feminizam

13-07-2021 10:37h
@Propad
Ne zivimu Srbiji i marsh vise od Srbije.

Avetni Todor

12-07-2021 06:05h
Dokle vise da nas davite sa ovom arapskom oy**inom ?

.

12-07-2021 09:30h
@Avetni Todor
Dokle god ne crknes od zavisti.

Izgleda

12-07-2021 13:02h
@.
Da ti vise crkavas sto nisi na njenom mjestu, i mi ti zelimo da postanes snajka makar peta po redu i desetak garavih malisana, i da nam se hvalis na drustvenim mrezama kako svi arapski mediji pisu o tebi kako si postala poznata "poduzetnica".

I dalje

12-07-2021 14:51h
@Izgleda
Joj nije tebi lako sa tobom🤣

Maja

12-07-2021 14:53h
@Izgleda
Daj Boze sto vise mladih zena da uziva kao Jelena. Zamisljam samo kako li je ziveti u takvom primitivizmu kakav Vi isijavate.

Htela bi

12-07-2021 15:54h
@Izgleda
Eh da je to tako lako - nisu oni blesavi. Moderni Arapi zele iskljucivo obrazovane i lepe mlade zene, proso voz kroz kukuruz.

Zenama nikad nije pravo

13-07-2021 09:19h
@Htela bi
A za sta im sluzi to obrazovanje za hareme i kupatila i podizanje viseclanova djece. Dok njihove zene i cerke iz njihovog svjeta zele da pobjegnu na zapad, nase sponzoruse srecu vide u tome da se uvale nekom Seiku u harem, bez razlike dali ce biti prva, peta ili pedeseta supruga nekog Bin Aladina. Na sta su ove zene spale to je katastrofa, kood nas su se izborile za zensku jednakost s amuskarcim a sada sve to bacaju pod noge da bi bile u nekom haremu gde vlada robovlasnicko drustvo.

Mlade ali bez mozga

13-07-2021 09:20h
@Htela bi
Stace im mozak kada samo moraju da ispunjavaju zele gospodaru.

Na sluzbi gospodaru

13-07-2021 11:30h
@Htela bi
A za sta im sluzi mozak i obrazovanje za podizanje nogu i podizanje copora djece svome gospodaru, nisu one ni za u kukuruz.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: