nema kraja

ONA NEMA MILOSTI! Surove reči princa Vilijama o Megan Markl ostaće dobro upamćene

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

Baba Visnja

27-06-2021 18:11h
Kako je ovo mudro smisljeno... Nije Vilijam rekao, nego ga je "neko cuo da je rekao". Ono, kako da i da se stisnem i da pr'nem. Ako neko postavi pitanje zasto je Vilijam olajavao snaju, moze da se izvadi da nije on to zapravo rekao, samo je nacuo.
A ako niko ne pravi pitanje, pljunuo je na snaju kao sto ceo dvor radi.
Naravno da je snajka pobegla odatle glavom bez obzira.
Jos Vilijam, koji takvim ponasanjem direktno pljuje na uspomenu svoje majke, posto je Dijana imala isti takav tretman kada se udala za jahaca kamile.
Sto se tice svadje dvojice brace - ko se od nas nije svadjao sa svojom bracom?? Bura u casi vode. Ma to je sve u cilju propagande protiv Megan, da oni koji su plave krvi ispadnu nevini i naivni, a ona zla.
Ko tu igru ne vidi, da se vrati u zabaviste...

identicna igra se igra i na vrhu

27-06-2021 19:33h
@Baba Visnja
tako vedri i oblaci TA IZ INCESTA NASTALA NACIJA ... ali shvatice i ljudi polako ...
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: