poći će vam suze

OVAKO IZGLEDA SREĆA: Tanja Savić KONAČNO sa sinovima stigla u Srbiju, otac im poželeo srećan put (FOTO)

2

Godinu i po dana nakon što ih je otac bez znanja majke odveo u Australiju, sinovi poznate pevačice su doputovali u Srbiju

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Tanja Savić i njeni sinovi Maksim i Đorđe sleteli su danas nešto pre 13 sati na aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu.


"Zvezda Granda" i njeni naslednici nisu krili sreću što su ponovo na okupu, a dečaci nisu skidali osmeh s lica, javljaju mediji.


Tanju i dečake dočekala je pevačicina porodica, a tetka Biljana, Tanjina sestra, odmah im je potrčala u zagrljaj.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Bila sam u karantinu u hotelu 14 dana sama. Kada sam to preživela sve ću. Ja sam deci prvo rekla: "Gde ste, bože, koliko ste porasli" — ispričala je Tanja za "Blic" i otkrila da planira mnogo toga sa svojim dečacima.


Podsetimo, Tanja je bila razdvojena od sinova od prošle godine, kada ih je njen suprug Dušan Jovančević bez njenog znanja odveo u Australiju. On se juče oglasio iporučio deci da im želi srećan put.


Želim im sretan put, da ih Bog čuva, da su mi samo živi i zdravi. Volim ih sve troje više nego išta i da budemo svi zajedno što pre, kao što bi trebalo. Toliko od mene hvala. Pozdrav! Nemam više šta da dodam — rekao je on.
 

 

makonda-tracker