"lepi naš sine"

MILICA MILŠA JE NAJPONOSNIJA NA NJEGA: Njen sin jedinac neverovatno je uspešan i obrazovan — evo ko je ANTONIJE ISAKOVIĆ

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 10

Ma šta reče

14-06-2021 11:03h
A samo je preskočena "sitnica" - KO MU JE TATA. ( to je TABU tema, jer je svakako neko oženjeni)

da da

14-06-2021 13:44h
@Ma šta reče
Njoj je bitnije ko mu je deda; kao biće talentovan na njega! E, trt milojka.

Zorana

15-06-2021 12:59h
@Ma šta reče
Naravno da nije i zna se da je to sin Dobrile Smiljanić modne kreatorke, Milica je imala tada20 godina a on je tri godine bio stariji od nje, tako da nema nikakve tajne i samo je neko mudar i jak uspeo da kaže Smiljanićima NE. A to je bila Milica, svaka joj čast.

jadan momak

14-06-2021 13:41h
Iskompleksirana žena . . . dala detetu ime i prezime svog oca a sinu uskratila prezime njegovog oca i okrnjila mu identitet. I, ako je već Isaković, jel' baš morao da bude Antonije? E moj Antonije (stariji), kćerka ti udarena mokrom čarapom!

Zorana

15-06-2021 13:00h
@jadan momak
Glup si, ali ima pametnih, kao recimo Milica.

pozerka

14-06-2021 13:42h
Odakle joj prezime Milša?

. . .

14-06-2021 15:15h
Momku svaka čast. Ima dobrog očuha ali mu mati baš "nije sva svoja". Nadam se da će Antonije mladji jednog dana saznati svoje pravo prezime.

e Milice uboga si

14-06-2021 15:20h
Razumem žene koje žele da budu samohrane majke ali ne i one koje svojoj deci negiraju poreklo preko očeve strane. Tužno je, čak surovo, da takva deca nikada ne upoznaju drugi par bake i deke, eventualne tetke, stričeve i njihovu decu.

Zorana

15-06-2021 12:56h
@e Milice uboga si
Ne znaš ko su Smiljanići od kojih je Milica pobegla glavom bez obzira. To može samo pametna i jaka isoba kao što je očigledno Milica, tako da ne lupetaj ako ne znaš i nisi upućen. Milice jedno veliko bravo za tebe!

Ana

15-06-2021 12:34h
Bože, koliko su bolesni ovi komentari. Zavist, zloba, mešanje u tuđi život neostvarenih, anonimnih ljudi. Bravo za Milicu i Žarka kakvog su predivnog momka odgajili. Srećom, oni uživaju u svom životu i nimalo ih ne dotiču zlobni komentari. I dalje će biti srećni i uspešni, dok mali, bedni i bezimeni crvi leče svoje komplekse i frustracije u svojim komentarima.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: