NEĆE SE DRUŽITI S PRINCEZAMA

POGAĐATE LI KO SU? Megan Markl već pronašla drugarice za svoju tek rođenu ćerku!

1

Kako pišu američki mediji, mala Lilibet Dajana neće odrastati u društvu svojih rođaka

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prinčevi Vilijam i Hari dosta vremena su u detinjstvu provodili sa svojom braćom i sestrama od stričeva, ujaka i tetki, pa su tako danas vrlo bliski s princezama od Jorka. Međutim, iako se ovih dana u kraljevskoj porodici događa pravi bejbi bum, Harijeva deca neće sazrevati na kraljevskim imanjima i palatama, već u nešto drugačijem okruženju.


Kako pišu američki mediji, Lilibet Dajana, koju je Megan Markl donela na svdet pre nekoliko dana, družiće se s decom poznatih ličnosti.

 

 

Među njima je svakako Olimpija, ćerka Meganine bliske drugarice Serene Vilijams i osnivača Redita Aleksisa Ohanijana.

 

1 / 6 Foto: Instagram

 

Pored toga, očekuje se da Lilibet odrasta s Dejzi Dav, koju su prošle godine dobili pevačica Keti Peri i glumac Orlando Blum, u čiji su se komšiluk u kalifornijskom Montesitu doselili princ Hari i Megan. Hari se nedavno u jednom podkastu pohvalio da čuveni par živi "niz ulicu", kao i da su se Orlando Blum i on sprijateljili nakon što mu je glumac rekao odakle u kraju vrebaju paparaci.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Takođe, drugar njihove ćerke i sina Arčija biće mali Reni, kog su u februaru dobili pevačica Ketrin Mekfi i njen suprug Dejvid Foster, budući da par stanuje u blizini.


Inače, u britanskoj kraljevskoj porodici ovih dana rođenje deteta je čest povod za slavlje: nedavno su se porodile princeza Judžin i Zara Tindal, a uskoro će svoje prvo dete na svet doneti i princeza Beatris.

 

 

makonda-tracker