ima mnogo razloga za osmeh

SIN KOG IMA SA SPORTISTOM JE POZNATI GLUMAC: Trudna Nada Macanković obeležila rođendan svog prvenca na NEODOLJIV način

0

Šarmantna Nada Macanković uživa u predivnom periodu života — u drugom je stanju, a sada je svom sinu rođendan proslavila baš po njegovoj meri

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Nada Macanković, pored toga što je poznata glumica, ponosna je mama jednog malog glumca— njen sinčić Milutin Mićko Janić je dečak koji je u seriji "Južni vetar" igrao sina Petra Maraša, lika Miloša Bikovića.


Ona ne krije koliko je ponosna što je Mićko postao njen kolega i odlično se pokazao na snimanju sa svega 3 godine, a sada smo o ovom dečaku otkrili još nešto: on je fan Harija Potera. Štaviše, Nadin sin je toliko oduševljen pričom o dečaku čarobnjaku da motivi iz ove knjige krase tortu uz koju je Mićko proslavio svoj šesti rođendan.

 


Glumica, koja inače drži svoju privatnost daleko od očiju javnosti, na svom profilu na Instagramu podelila je fotografiju nastalu na rođendanskoj proslavi njenog sina uz opis:


Šest godinica...

 


Nada je, inače, trenutno u drugom stanju, a nedavno je otkrila da je pozitivan test na trudnoću dobila u trenutku dok je imala virus korona.


Mene je trudnoća veoma iznenadila jer se javila baš u trenutku kada sam bila pozitivna na koronu. Posle pet dana od testa na koronu, uradila sam test na trudnoću i oba su bila pozitivna. Tako da mi je u početku bilo jako stresno, jer nisam znala da li će sve biti u redu, da li će plod opstati. Doktori ne znaju šta da ti kažu, nema dovoljno podataka o tome kako deluje na plod. Prva tri meseca sam sve primila sa rezervom, nisam nikome ništa ni pričala — ispričala je glumica u emisiji "Među nama" i dodala: — Hvala Bogu, sada je sve u redu. Nisam imala neke simptome, jedino sam malo teže disala, ali nisam imala čak ni temperaturu.


Nada je godinama u srećnom braku s nekadašnjim odbojkaškim reprezentativacem, a sada trenerom OK Partizan Bojanom Janićem.

 

 

makonda-tracker