ipak im pažnja javnosti ne smeta toliko

"POGLEDAJTE ŠTA SE DESILO MOJOJ MAMI!" Princ Hari dao JOŠ JEDAN INTERVJU o kraljevskoj porodici o kom će se pričati dugo

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Šta se desilo

13-05-2021 16:42h
Ovaj sa 40 godina još ne shvaća neke stvari. Majka budućeg kralja a menja ljubavnike ko gaće. Ne znase koji je bio ljigaviji od drugoga. Ako je toliko volela ta dva sina trebala je na njih da misli. A ovaj i danas nije na svojim nogama. Cmizdri šta su mu mami uradili i što mu tata ne daje pare da se izlezava. Iq mu je ko broj cipela.

Retrobgd

14-05-2021 00:04h
Hari je nezreliji nego sto sam mislila.Englezi misle da je glup,sto je verovatno tacno.Smetao mu je zivot u kraljevskoj porodici,ali mu ne smetaju pare i privilegije.Smrt svoje majke eksploatise toliko da je to za posmatranje.Valjda nije u stanju ni da shvati ni da prihvati da je za mnogo toga sam kriv,pa se drzi sudbine pokojne majke,koja se isto mnogo bavila samom sobom.

Baba Visnja

20-06-2021 17:10h
@Retrobgd
Hari je onaj decak koji je viknuo da je car go... Ima buntovnicke krvi svoje majke.
Citajte sta covek kaze, ne moze da bude jasnije objasnjano. Nisu svi rodjeni da budu dvolicni, da se smeskaju na zvizduk.
O Dajani preporucujem da se informisete iz izvora koji nisu placeni od strane britanskog dvora. Najbolje iz njenih licnih intervjua. Dajana je bila nesrecna zena, uhvacena u klopku britanskog dvora. Slicna sudbina je cekala Megan, jer je Megan autsajderka, crnkinja, razvdena.
Sad je pobegla u USA i mogu u UK samo da joj sipaju soli na rep.
Obratite paznju na price koje se ocigledno plasiraju sa dvora. Megan u najcrnjem svetlu. Cilj im je da razvedu Harija i da ga dovuku kuci, sa oboje dece, a Megan nekako da isplate i ucutkaju.
Jahac kamile planira da zauvek ne podrzi finansijski svog sina i unuke. Pa jeste, sirotinja, odakle im. Istrosio se covek, pa jel znate posto su novi zubi za kamilu, to kosta...
Ajde bogati. Kraljica je najbogatija na planeti sto se nekretnina tice. Ne znaju sta nemaju. Nego nece crnche da im visi na stablu, a pogotovu da nekim slucajem ima nekakve sanse da sedne na presto. Bruka i sramota.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: