(FOTO)

NJEGOVA ĆERKICA JE ODAVNO OČARALA SRBIJU: Izabranik Dragane Mićalović je otac 3 devojčice, a ovu porodicu DOBRO ZNAMO

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Auuuu

08-04-2021 18:55h
Dragana, pa ti baš zaglavi sa polovnjakom, iz second henda, sa tri prikolice.

nele011

08-04-2021 19:21h
One starlete, bar imaju stila i neke svoje zakone....a ove DVORSKE BUDALE-tako nekad zvali glumce i glumice, bez stila i pravila...U komunizmu, to se zvalo-koLJektivnaja razvaLJotka...Ni stila ni obraza, nista damskog, ni iskrenog...PS u 20 evrica da ce ovo da traje do POSLE ekskluzivnog letovanja...

PR

08-04-2021 19:54h
Beograd = Vavilon

Realan

10-04-2021 07:54h
Ukapirala je vremenom da se od ljubavi ne može lepo živeti i odlučila je da se unovči. Možda je tako i poštenije.

Glo

12-04-2021 15:57h
Ja ne znam gde ili u šta devojke gledaju?
Ne pišu da je pametan ali se uvek piše da je "biznismen", bio ozenjen pevačicom....a i nije baš "Bred Pit".
Divnih momaka ima ali nisu za Draganu.....
Kompleksi su čudo ( i ne znaju za granicu )!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: