našao sreću

"OČINSTVO I BRAK SU MI DALI VIŠE OD HOLIVUDA": Džordž Kluni iskreno govori o porodici i izabranici Amal!

0

Dame širom sveta su i dalje oduševljene njime.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavni glumac Džordž Kluni miljenik je dama širom sveta, ali više nije večiti neženja, jer je sreću pronašao pored šarmantne Amal, a tek kada je dobio decu shvatio je da je njegov život dobio smisao.

 

"Očinstvo i brak su mi dali mnogo više od Holivuda. Na primer osećaj pripadnosti, osećaj doma i bezuslovne ljubavi - sve stvari za koje ste se nadali da možete da dobijete od zaista dobre karijere i psa. Shvatate da je ovo mnogo više od toga.", rekao je glumac za čuveni američki tok-šou.

 

Kluni je priznao da se ne bi pre 50-ih upuštao u očinstvo, jer je postojao jedan ključni element u vezi sa rađanjem dece.

 

"Stvar je u tome što sam pronašao pravu osobu s kojom bih imao decu.", priznao je.

 

Džordž Kluni, Amal Kluni
foto: Profimedia

 

"Postoje neki ljudi, čiji je jedini cilj bio: "Moram da imam decu", a moj nije bio takav. Nisam tako gledao na život, već da će mi biti neispunjen bez dece.

 

Osećao sam se kao da imam prilično ispunjen život. Tada sam upoznao Amal i shvatio da mi je život bio prilično prazan. A onda kada ubacite ovo dvoje dece unutra, odjednom shvatite koliko je neverovatno sve bilo prazno pre toga.", rekao je Kluni i dodao da je on taj koji mališane uči "ludostima".

 

"Čitav moj posao je da ih naučim zaista groznim stvarima. Zaista uživam da učim svoju decu da rade stvari koje šokiraju njihovu majku - šaljivo je poručio te otkrio da je na primer, umesto da nauči svoju decu da mažu krem na komad tosta ili voća, on njih naučio da napune pelene Nutelom, pa čak i da ih namažu po nogama. Tada im preostaje samo da pruže dokaze kako bi ih video drugi roditelj. Amal nas šokirano pogleda i kaže: "Ne pomerajte se!", rekao je Kluni, šaljivo opisujući paniku svoje supruge.

 

 

 

makonda-tracker