šok

"PRETEŠKO JE UOPŠTE ODGOVORITI": Ana Lečić se oglasila nakon optužbi na račun njenog oca

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

super vic

22-03-2021 16:39h
Lečićeva kćerka poznata glumica? Ha ha ha!

ljigav tip

22-03-2021 16:42h
Čudno da DŠ nije optužila, recimo, Mikija Manojlovića, Voju Brajovića, Irfana Mensura .... nego baš Lečića. Ima tu nešto.

Vidi čuda

22-03-2021 18:14h
Ona 'znam kakav je čovek moj otac i tu sam mirna' . Nije valjda. Drzi mu sveću kada je sa devojkama? Mozda i ovu neki nežni tata tako pomazi pa neka onda bude mirna. Gde li je jutka?

iju

22-03-2021 18:23h
Nikad čula. Glumica????

Palamud

23-03-2021 15:13h
Sta je tu tesko ili je silovo ili nije.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: