odmah je istupio

"MI NISMO RASISTI!" Prvo pojavljivanje Vilijama i Kejt nakon intervjua decenije ― ona PRELEPA u ružičastom, a on...

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Dama

11-03-2021 16:29h
Prelepa, dolazi iz jako bogate kuće, visoko obrazovana, prava majka i supruga... kraljica joj je ostavila već sada krune i ogrlice i dijamante u basnoslovnoj vrednosti a ona ko devojčurak, konjski rep, roza kaputić i blista!
Ona druga se ubi sa operacijama, veštačkim zubima, presadjenom kosom ( da sakrije svoju 'voljenu' crnačku stranu), čak je usne operisla jer su je geni tu s***ali i nema njihove usne... karma je to. Bila je besna što mora da hoda uvek iza buduće kraljice pa poludela.dva sveta su to!

Daca

11-03-2021 17:40h
@Dama
Kao i Dajana rodjena dama.

Nikako

11-03-2021 18:13h
Be mozes uporedjivati ovu bogatu aristokratkinju sa polovnjacom koja je unistila i svoju i Harijevu porodicu. A Hari? Citala sam na engleskim portalima da je sin dvorskog konjusara koji je bio blizak sa njegovom majkom.

selena

11-03-2021 19:14h
Ovo je buduca kraljica a tako se i ponasa.Jednom recju divna zena i majka.Skromna i prirodno lepa.Onu sponzorusu ne vredi ni komentarisati.U pocetku sam zalila Harija ali sad posto je od princa postao nosac kofera sponzoruse mislim da je toliko glup da to i zasluzuje.Usput da je kraljevska porodica rasisticka nikad ne bi dozvolili da ova udje u njihovu porodicu.I ima ona mnogo drugih mana koje je ne kvalifikuju za titulu princeze.Manipulatorka.Izjava da nije znala ko je Hari-pa da umres od smeha.A onda njena prijateljica kaze kako je bila opsednuta kraljevskom porodicom.Ko uopste moze da joj veruje bilo sta ?Ali kad sam videla Opru a onda se javila da je podrzi Bijonse sve mi je bilo jasno.Sad samo cekam Marinu Abramovic ,Madonu,Ledi Gagu i sl.

Planeta coravih

12-03-2021 04:39h
Kejt bi pre svih trebala da razume Megan, jer je i ona bila na tapetu kada je usla u porodicu. Za razliku od Megan, ona je bila "ispravna". Ispravne boje koze, ispravne porodice (commoner, ali bar nije crnkinja), obrazovana ali ne iznad buduceg muza ni po cemu. Takodje je bila zena buduceg kralja, tako da su iz palate zaustavili paparace i zle jezike. Poslednji skandal bio je toples u kojem su je snimili na bracnom putovanju. Ali ona je tako i privatno vaspitana, da stisne zube i da guta kakvo god g'no da stave pred nju. Samo Kejt zna da li bi i ona pobegla da moze.
Pogledajte samo na slici koja je objavljena kako suptilno manipulisu javnoscu. Zasto je BAS SAD objavljena slika sa crnkinjom? Sta mislite? Da li ste uopste primetili da se desava pranje od optuzbi za rasizam?
Drugo, vidi se taktika koju su zauzeli protiv Megan. Da nije govorila istinu. Klasican metod ako nemas protiv argumente: napadnes onoga ko je imao argumente jace od tvojih. Pokusajte da pratite: svako ko bude pricao o tome da je Megan lagala je bio na brifingu sa kraljicinim PR timom. Tacno im se vidi smrdljiv trag. Za one koji znaju sta da gledaju. Za one koji ne misle svojom glavom, zgrabice kosku koja im je bacena iz kraljcine kuhinje i glodati je kao da su je sami smislili.
A kraljica je za to vreme bez komentara.
Ovo je do te mere poznata taktika manipulacije medijima da je cak i nase pevaljke koriste. Ni to niste primtili?
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: