(FOTO)

OVU LEPOTICU STE SIGURNO PRIMETILI: Danicu Ristovski volimo kao Lilu u "Igri sudbine" ― znate li koga glumi NJENA SNAHA?

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Tina

08-03-2021 10:46h
Pokušala sam da gledam tu seriju, ali ubrzo odustala, sa osećajem grozne mučnine. Ne znam šta je gore -da li debilni scenario ili katastrofalna gluma Milice Milše, ako se njeno glumatanje može nazvati glumom.

ne

08-03-2021 14:12h
@Tina
S**i

dudili

10-03-2021 15:28h
@ne
Pridruzi se!

duška68

08-03-2021 12:36h
Slazem se sa vama u potpunosti, na zalost sve što je valjalo od glumaca je otišlo, ovo što je ostalo, počelo je da "glumata" sa ovim mladjim naraštajem, kad vidite "glumu" Olge Odanović, pitate se da li bi pokojne Milena Dravić, Ruzica Sokić, Olivera Marković....bile ono što su nam ostavile u amanet da su glumile kao Olga, Milša, i ove nazovi glumice...

stari beograd

08-03-2021 14:15h
Kad smo već kod pomenutih glumica Olge, Milše...ne mogu a da ne primetim da svaka (Olgina) uloga liči jedna na drugu, gledam sinoć isečak iz serije koja tek dolazi "lopatu, lopatu", to je krik neartikulisan, neprirodno, nema veze s glumom, i sve su joj uloge slične, šta je sa Radmilom Zivković, Danicom Maksimović, a iz mladjih generacija ozbiljna glumica je Branka Katić, malo starija Nela Mihailović. Ne moze da se ne primeti da se izbacuje mnogo serija pa se gubi na kvalitetu, pa je Ljiljana Stjepanović sva "pogubljena" u nekim ulogama, prosto to nije to, nema više kvaliteta...
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: