bura u najavi

SKANDALOZNO? Megan Markl upotrebila poseban i UVREDLJIV naziv za kraljevsku porodicu, a tek da čujete KO GA JE SMISLIO

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Osoba bez karaktera

05-03-2021 12:40h
Medicinski slučuja narcizma.kao mlada je bila u goste kod neke rodjake koja je uhvatila sa svojim muzem infagranti ( duplo stariji od nje) i oterala je. Udala se za studenta katolika i promenila veru i kada se nasitila, poništili su brak. Udala se za Jevreja na plazi bosonoga i sa marihuanom i promenila veru. Razvela se. Ulovila princa i od njega napravila zapca, promenila veru i sada ga vuče ko vola. Drzi ga za ruku i kada on priča ona ga strogo gleda ( sektaški sistem a ona guru) . Pobegla iz Engleske jer je znala da joj to tamo neće uspeti i izigrava crnkinju. Ona je polubela, otac beo, svi muzevi i ljubavnici belci, uloge samo kao belkinja, svi prijatelji belci! Ali trenutno je moderno biti crn pa kao i ona je 'me to'. Ovaj je opasnija od kovida za glupog princa koji joj je sada na usluzi. Nije ni čudo što su uvek njemu nastranu stojali savetnici, od osnovne škole .... a osećaje nema jer mu je otac štalboy.

Vesna

06-03-2021 11:51h
@Osoba bez karaktera
A ispravlja kosu, izbeljuje kozu. Prezire crnce ,ali po potrebi se seti da je crna i da je diskriminisana. A sto se tice moralnih osobina , na sve to jos dodati da se bolesnom ocu nije ni javila da pita kako je!

8

05-03-2021 14:29h
Da.prvi je izraz "firma"upotrebio PrincFilip i znam da mi je bilo frapamtno u smisli kvalifikacije.Bravo sto ste podsetili.

Boginja

05-03-2021 15:04h
Mali je lud na majku, a i otac mu nije princ Carls

Vesna

06-03-2021 11:48h
@Boginja
On je lud. Dugo su mu tolerisali, ali sad je eskaliralo.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: