nastavila njegovim stopama

DEKA JOJ JE SRPSKI KRALJ KOMEDIJE, ALI ONA SE NE HVALI POREKLOM: Ova prelepa glumica je unuka Miodraga Petrovića Čkalje!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

nesto me nije bas zamsejavao jer je uvek vestacki i prenemagacki glumio scene

28-04-2021 13:11h
Iako je u svet glume uplovila kada je imala 18 godina, ona je još u ranom detinjstva znala da želi da radi ispred kamere.
__________________________
boze, boze, boze, sva deca politicara, tajkuna, direktora i glumaca su glumci i to cim otvore usta, a vec sa 18 vec snimaju i filmove??!!! a sto se ckalje tice, pa nije em bas nesto nasmejavao zato sto je njegova gluma bila vestacka, i puna prenemaganja, taj humor nije dolazio iz duse, nego odigrana toliko providno scenariski. to je isto izjavio i Pavle Vujisic za ckalju, ali je bio jako solidaran po pitanju kolega bez obzira sto ne govori sa istim, te tako u popularnoj seriji "kamiondzije opet voze" kada su mu ponudili duplo vecu sumu da nastavi nastavak serije jer je odustao zbog svadje sa ckaljom, pristao je uz jedan uslov, da i ckalja bude isto placen!

smsn smsn

10-05-2021 21:27h
@nesto me nije bas zamsejavao jer je uvek vestacki i prenemagacki glumio scene
Čkalja je bio komičar evropskog nivoa, glumio je spontana, a vujisić je glumio raskolačeno.

Mole

28-04-2021 14:01h
Nemojte tako to je najtezi posao pa mame i tate glumci i reziseri tamo upucuju svoje mezimce,iako tamo nema para iako je pretesko iako je to beda bedna dokle bre vise lazete i jos sami verujete u sopstvene lazi.....

Dzoka

03-05-2021 18:10h
Meni je ona super,uopste nema veze sa ovim izvestacenim glumcima.Ozbiljna zena i glumica.

Ja

09-05-2021 09:50h
Budi ponosna na dedu i tatu veliki su to ljudi
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: