foto

VAŽE ZA JEDAN OD NAŠIH NAJLEPŠIH PAROVA: Supruga Lene Kovačević gotovo NIKAD ne viđamo u javnosti, a evo KAKO IZGLEDA

1

Lena je naglasila da muža neće prikazivati u javnosti, te se sa njim ne pojavljuje na događajima i ne objavljuje njegove fotografije na društvenim mrežama.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica Lena Kovačević (39) već deset godina je u braku sa suprugom Veljkom Brčinom (40), međutim svoju jaču polovinu nikada ne eksponira u javnosti.


Još tada, Lena je naglasila da muža neće prikazivati u javnosti, te se sa njim ne pojavljuje na javnim događajima i ne objavljuje njegove fotografije na društvenim mrežama.

1 / 3 Foto: Damir Dervišagić

- Tačno je da sam se udala, ali stvarno ne volim da iznosim detalje iz privatnog života. Moj suprug nije javna ličnost, nikada to nije ni želeo da postane. Nije muzičar, a nije čak ni umetnik, ali voli umetnost - izjavila je pevačica nakon venčanja za domaće medije.

 

Veljko Brčin je uspešan biznismen, inače farmaceut po obrazovanju, a on i Lena imaju dva sina - starijeg Vuka dobili su 2012. godine, a 2015. na svet je stigao i mlađi naslednik Teodor.

 

Lena nikada nije želela da otkriva previše detalja o svom suprugu, ali je svojevremeno istakla da je njihov susret bio slučajan.

 

- Kao što to obično bude, upoznali smo se sasvim slučajno. I mi muzičari imamo priliku da sretnemo ljude koji nisu iz naše profesije i hvala Bogu na tome - rekla je Lena pre nekoliko godina za "Puls".

 

Porodica je Leni na prvom mestu, a pevačica i Veljko izuzetno su posvećeni sinovima.

 

- Imam dvoje male dece i deluje kao da sam mnogo na putu, a zapravo nisam, odsutna sam možda po dva dana i meni su oni prioritet - istakla je pevačica u jednom intervjuu.

 

 

 

makonda-tracker