bez zadrške

"PITALA SAM GA: HOĆEŠ LI VIŠE ODRASTI?" Ana Nikolić potpuno iskreno o trenutnom odnosu sa Rastom i njihovoj ćerkici Tari

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Baba Visnja

15-02-2021 11:34h
Mnogo mi idu na zivce roditelji koji se razvedu i onda cvrsto zatvore oci da ne vide sta su detetu/deci svojoj razbijanjem porodice ucinili. Naravno, ako veza nije funkcionisala ne moze se ostati u njoj, ali to nije razlog da se prica gomila gluposti da bi se takvo stanje opravdalo. Plus, da se onima koji mozda mogu da sacuvaju brak da opravdanje da ni ne pokusaju.
Ne moze se jedno dete roditi dva puta, pa jedno da bude u celoj a drugo u razbijenoj porodici, da bi mogli precizno da utvrdimo da li je "dete OK", da li se "naviklo", da li je "sve normalno" u detetovom zivotu.
Jedno dete ne moze da se rodi dva puta, ali statistike su po ovom pitanju jasne i neumoljive. Razvod roditelja cepa decije srce na dva dela tako snazno i temeljno, da u adolescentnom dobu imaju 3-5 puta vise sanse da krenu stamputicom, lose drustvo, droga, depresija, izgubljenost, pa i ono najgore.
To sto se "svi danas razvode" ne opravdava situaciju. Kad ce roditelji da svoje doope stave na drugo mesto, a detetovo na prvo? Sta kazes, Ana?

Nena VP

15-02-2021 14:24h
@Baba Visnja
Mnogo je manje bolno ovako ko mala Tara kad su roditelji razvedeni pa ona ipak moze da vidi svog tatu, nego kad je otac mrtav. Tacno znam koja je emocija proradila u Ani.

SramTeBilo

15-02-2021 11:38h
Navlacenje klinaca na drogu je "decji nestasluk"?
Ne draga, tvoj ruzni mali Krasta pravi muziku za decu ali nedela pravi "kao veliki".
Zbog takvih, i tvom ce detetu neko ponuditi "decji nestasluk" pa da vidimo sta ces tada pricati
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: