muzika im je u genima

NA NJU NIMALO NE LIČI, NJEGA STE GLEDALI NA TELEVIZIJI: Evo kako izgledaju brat i sestra Lepe Brene

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Baki

01-02-2021 09:49h
Faketa i Fahreta, hmmmm, mislim da u poslednjih 20 godina niko nije dao deci ova imena, u stvari radi se o tome da Srpska deca i danas nose imena svojih predaka od pre pet vekova dok kod ovih nema više imena ni od pre 50 godina, deca im ne nose imena svojih predaka već im daju imena po turskim serijama.

ništa čudno

01-02-2021 09:54h
Ni Lepa (???) Brena ne liči na sebe. Neprepoznatljiva je i nagrdjena silnim hirurškim intervencijama.

Snežana R.

01-02-2021 10:48h
Oni liče još kako, drugo što se Brena izoperisala i išminkala. Pogledajte oblik lica, razmak između očiju i osmjeh.

x

01-02-2021 12:13h
Umisljena bolesnica, piskavog glasica koja se skinula, zajahala i sa scene oduvala svu srbsku muziku i pesmu, i kulturu, ostale su istorija. Sad muziku i pesmu vise niko i nespominje vec se pise o silikonima, ludilu, lopovima i pevaljkama, njihovom drogiranju i prostituisanju. Za vreme Cuneta i Nade Mamule pisalo se o muzici i pesmama pa vi vidite sta je ova spodoba uradila. Porazavajuce je da postoji toliko ludaka kojima je ona uzor za bilo sta, a postoji. Nego, tesim se nista nije vecno, hvala Bogu, a pogotovu sto je sad sve zaustavljeno a posebno tzv. silikonska muzika i iste takve zvezde.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: