bez dlake na jeziku

"KO STE VI DA MI PAMETUJETE?" Darko Lazić se oglasio zbog kritika što je pevao nakon smrti oca

1

Pevač Darko Lazić ove godine prvi put će dočekati Božić bez oca Milana, koji je preminuo pre mesec dana.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Darko priznaje da mu je veoma teško zbog toga, jer je otac bio stub porodice.

 

— Teško mi pada što praznike provodim bez oca, ali šta da se radi, život ide dalje. Neće biti isto bez njega za Božić, on je bio glava kuće, svi smo porodično slavili… Ove godine obeležićemo Božić bez muzike, ispoštovaćemo sve običaje, kao i do sada — rekao je pevač za "Objektiv".

 

 

Lazić se nakon smrti oca potrudio da se što pre vrati uobičajenom načinu života. Igra se sa sinom Aleksejem, druži se s prijateljima, snima emisije, a čak se latio i mikrofona. Neki su mu to zamerili, a on za njih ima oštar odgovor.

 

Milan Lazić, Darko Lazić
foto: Ana Paunković, ATA Images

Nije mi lako, ali moram da budem jak, najjači zbog drugih. Ako ja padnem, svi smo pali. Pokušavam da se izdignem iz ove situacije, da bude kao što je nekad bilo, zato se i smejem i družim. Vidim da me po društvenim mrežama pljuju, pitaju se zašto kačim fotografije gde se smejem, a imao sam smrtni slučaj. Ko ste vi da mi pametujete? Ja žalim, ne žalite vi. Ja najbolje znam kako mi je! Estradna sam ličnost, moram zbog posla da se smejem i da pevam. Kad sam sam meni je teško, ali ja to pred drugima ne pokazujem — objasnio je Darko za pomenuti medij.

 

 

makonda-tracker