SLAVLJE U porodici

"HVALA TI ŠTO SI MI PRUŽIO ZADOVOLJSTVO DA TI BUDEM I MAJKA I OTAC": Milica Dabović uputila sinu NAJNEŽNIJE reči

0

Sin košarkašice Milice Dabović danas slavi 3. rođendan

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Milica se tim povodom oglasila na svom Instagram profilu i sa javnošću podelila šta je poželela svom nasledniku Stefanu.

 

- Sine sve ono što ti ja želim ne može stati u par rečenica, ali pokušaću biti kratka i jasna!! Hvala ti za tri najlepše godine mog života, hvala ti na sreći, ljubavi i osmehu, hvala ti na milion zagrljaja i tvojih reči "mama, volim te". Hvala ti što mi čvrsto držis ruku pred spavanje, jer ja ne bih znala kako bez nje, hvala ti na snazi koju sam dobila zbog tebe, hvala ti što si mi pružio to zadovoljstvo da ti budem majka i otac i nikada te necu razočarati. Hvala ti što sam baš tebi život podarila i čuvaću ga svojim - navela je ona i osvrnula sa na tri godine koliko je on pored nje.

 

- Teške tri, teške i trideset tri, ali čarobne 3 sa tobom, uz tebe i pored tebe sine! Idemo dalje, ne odustajem, ne posustajem, prava oluja tek treba da stigne! Volim te beskrajno i nosiću te na ramenima dok god ja to budem mogla, u tome je magija sine moj, moj osmehu, živote moj, sve moje! Tvoja mama te voli beskrajno, ti si muškarac mog života, moja najveća i najlepša ljubav ikada, neka mi te Bog čuva!! Srećan rođendan, anđele mamin - dodala je Milica Dabović.


Milica se nedavno osvrnula na oca svog sina Stefana, za koga, kako kaže, ne zna ni kako se tačno zove ni čime se bavi, jer ju je sve vreme lagao.

 

- Jako puno nelagodnosti sam imala, ali kada se sve sleglo i kada je vreme prošlo, vidim da mi narod veruje i da me voli baš ovakvu kakva jesam. Skupo me je koštalo što sam iskrena. Jako su mi se loše stvari s partnerima dešavale. Psihički sam bila zlostavljana, sa Stefanovim ocem - rekla je na ivici suza priču Milica u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

 

 

makonda-tracker