Poslala jaku poruku

"SMEJTE SE I KAD VAM JE NAJTEŽE": Tanja Savić ne odustaje od svoje BORBE, a evo kako provodi dane bez SINOVA

3

Pevačica Tanja Savić mesecima vodi borbu sa suprugom Dušanom Jovančevićem, koji je u aprilu odveo njihove sinove u Australiju.

foto: M. M./ATAImages
foto: M. M./ATAImages

Nedavno se spekulisalo o njhovom pomirenju, o čemu je Dušan javno govorio, dok je Tanja kasnije to demantovala. Ipak, jedno je sigurno - ona nema nameru da odustane od svoje borbe, što je sada objavila na svom Instagramu.

 

- Ljubim vas sve. Čuvajte se. Smejte se i kada vam je najteže. Tako ja funkcionišem ovih dana i svo ovo vreme dok sam bez dece. Kada ne možete ništa da promenite, morate da ostanete jaki i motivisani da će sve ovo jednom proći. Sve dok ima nade u meni, imam za šta da se borim. Samo jako! Želim vam lep ostatak dana - napisala je Tanja u opisu fotografije na kojoj je pozirala nasmejana.

 

Inače, Tanja je rešila da promeni i svoju frizuru, pa tako je uradila i afro lokne, za koje joj pratioci kažu da joj i te kako dobro stoje.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Ne znam kako da objasnim ljudima da veruju meni. Iz poštovanja prema meni, mediji ne bi trebalo da objavljuju Dušanovu priču u prvi plan i da meni narušavaju ime. Sve ovo što sam radila godinama, borba od aprila, kao da je palo u vodu - rekla je Tanja nedavno u emisiji "Grand magazin".

 

 

makonda-tracker