tužno!

"VOLJENI DŽEJ, OPROSTI MI": Adil se NAJPOTRESNIJIM rečima oprostio od svog tasta, GODINAMA nisu razgovarali

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Zoran

09-12-2020 12:58h
Koje vrednosti vi forsirate u Srbiji...pa to nema nigde. I d avam se vrat eljudi? Samo ludi.

Smeker

09-12-2020 14:25h
Da ga je postovao i voljeo kako kaze oprostio bi mu za zivota. Dosta vise tog foliranja i pre***avanja tukao mu je Cerku a sada neke price i oprost . Jadne novine kada pisu gluposti . Dzeju Laka zemlja bio i ostao jedan od najvecih Drzavi pohvala jer ce biti sahranjen u aleji velikana .

GRBIĆ IZ SELEVCA

09-12-2020 17:00h
Pa ti Adile si ga i unstio sram dateje bio si mu ćerku Ko si bre ti ti si jadan dno dna mali Mišu bog će te kazniti

Biljana

10-12-2020 07:29h
Cuvaj porodicu, pametan si ti covek i oprostice ti.
Zena ti je lepa, fina, imas zlatnu decu, da ste zivi zdravi i srecni svi.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: