čarolije

MALIŠAN ĆE VAM ODMAH IZMAMITI OSMEH: Ceca Ražnatović pokazala jedan od NAJSIMPATIČNIJIH momenata sa malim Željkom (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

cvet

04-12-2020 14:06h
Jadno ovo dete na koje ga sve nacine koriste zarad interesa i paznje.
Jadno je da ceca cak i u unuku vidi interes, tj. priliku da se o njoj pise a posle dobija priliku da kuka na medije kako ne njenom voljom se o njoj i njenoj porodici pise.
Jadan malisan kad se setim kako ga tetka koristi i kakve degutantne slike i snimke sa njim pravi ne bi li dok lezi njene genitalije dosle u pravi plan. Uzas.

mogla

04-12-2020 15:05h
je stara majka detetu bar da obrise nosic
a ovo je bas degutantno
sve koristi jadna samo da se pise o njoj
ejjjj ljudiiiiiiii!!! pomozite ovim raznatovicima ,ne zna se ko je gori
a svi NE BITNI
bljuc bljuc fuiiiiiii

za ne verovati

05-12-2020 08:23h
Uzasno je da detetu maze spanac na oci kako bi ga slikala, ovo je prevazislo sve granice...
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: