ko bi rekao?

PRIČE O RAZVODU I KRIZI SVE SU GLASNIJE: Šeherezada i Sulejman se JAVNO PROZIVAJU, Instagram ZATEČEN! (FOTO)

1

Bračni par Halit Ergenč i Berguzar Korel, koji je domaću publiku osvojio ulogama u seriji „1001 noć”, već neko vreme preživljava veliku krizu, tvrde upućeni.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Navodno je njihov 11 godina dug brak ugrožen zbog neverstva slavnog Sulejmana. Problemi su počeli nakon što se Berguzar poptuno posvetila deci, a posebno otkad se u martu rodio njihov drugi sin.

 

1 / 6 Foto: Instagram

 

Ne slažu se u mnogim stvarima. Najgore je što Halit nije želeo drugo dete jer smatra da je prestar, a supruga ga je nagovarala na to gotovo dve godine. Kada je ostala trudna, bio je presrećan, ali nakon što je rodila ona se u potpunosti posvetila detetu i on se sada oseća zapostavljenim. Rešili su da se raziđu na nekoliko meseci, a posle toga će odlučiti da li će se zauvek rastati ‒ rekao je izvor blizak paru, dok glumci ove navode nisu komentarisali.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel) on

 

Ipak, jedna njihova prepiska na društenim mrežama izazvala je mnogo pažnje.

Naime, na jednoj od turskih televizija prikazivala se serija u kojoj glavnu ulogu igra Halit Ergenč, a posebno je bila uzbudljiva epizoda kada lik koji on tumači saznaje da je sin, kog je smatrao svojim, zapravo sin njegovog najboljeg prijatelja. I to ga je potpuno slomilo.

 

Međutim, Berguzar je imala posebno zanimljiv komentar na te scene – javno je prozvala svog supruga ali i scenariste serije.

 

Umorna sam od vas! Kako možete da radite ovo ljudima? Neću više gledati ovu seriju, ne mogu ja ovo. Ne sviđa mi se smer u kom serija ide, ne sviđa mi se ni tvoj lik. Zašto si pristao na ovo? ‒ napisala je glumica kojoj je ubrzo odgovorio zatečeni suprug.

 

‒ Nisam ovo očekivao od tebe ‒ napisao je Halit.

 

 

makonda-tracker