bave se različitim vrstama muzike

MC SAJSI JE OD NJEGA NASLEDILA TALENAT: Malo ko zna da je ovaj poznati PEVAČ otac naše popularne reperke!

0

Jedna od najlepših reperki na ovim prostorima ljubav prema muzici i talenat nasledila je od oca, iako se bave različitim vrstama muzike.

foto: Instagram
foto: Instagram

Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC, potiče iz muzičke porodice, tako da je bilo neizbežno da i sama razvije karijeru pored mikrofona!


Šarmantna reperka ćerka je, naime, prvog pevača legendarne grupe Generacija 5 Jovana Rašića, koji je bio član originalnog sastava benda davne 1977. godine. Ipak, već krajem decenije, on je napustio ovu grupu, a na mestu pevača nasledio ga je Goran Milošević, koji je kasnije stekao ogromnu slavu.


Rašić, inače Zaječarac, odlučio je da je njegov životni put stomatologija, a ovim poslom bavio se sve do penzionerskih dana. Muzici, svojoj prvoj i velikoj ljubavi, vraćao tek povremeno, a pre nekoliko godina je nastupio u emisiji Nikad nije kasno, gde je izveo pesmu Walking By Myself Gerija Mura. Više puta bio je član žirija zaječarske Gitarijade.


Kao što smo već pomenuli, njegova ljubav prema muzici i ogroman talenat ostao je u porodici - njegova ćerka Ivana jedna je od najcenjenijih reperki na ovim prostorima, dok je pet godina mlađa Tijana ranije svirala klavir i sarađuje sa sestrom na njenim pesmama.

 

 

makonda-tracker