oduševila fanove

PRVA FOTOGRAFIJA MALENE DAJANE: Didi J predstavila javnosti svoju NASLEDNICU, svi tvrde da je PRAVA KOPIJA svoje mame!

6

Pevačica Dijana Janković nedavno je donela na svet naslednicu koju je sada rešila da predstavi javnosti

foto: Privatna Arhiva
foto: Privatna Arhiva

Pevačica Dijana Janković proteklih dana našla se na meti negativnih komentara, nakon što su se u javnosti pojavile informacije da svoju dvomesečnu ćerku navodno čuvaju dadilje, dok ona "uživa u odmoru".

 

Ovim povodom oglasile su se i njene brojne koleginice sa estrade koje su takve navode oštro osudile, međutim, izrevoltirana brojnim napadima i osudama javnosti Dijana se oglasila putem društvenih mreža i odmah demantovala sve spekulacije, tvrdeći da nije istina da je bebu ostavila dadiljama i da je nije videla čitavih mesec dana.

 

- Zaista nije tačno da sam ostavila svoju bebu na mesec dana, beba je non stop sa mnom i ne odvaja se od mene, jer sam opčinjena njom. Ako ponekad i moram da odem negde, bebu ostavim sa svojom majkom, tj njenom bakom. Niko nema pravo da komentariše moju bebu, pogotovo ne javne ličnosti koje me ne poznaju lično. Jako je ružno što su moje izjave u medijima zlonamerno pogrešno prenete i mislim da je greh napadati majku tek rođenog deteta! - napisala je Didi na Instagramu tom prilikom, a nakon što se prašina slegla rešila je da javnosti predstavi svoju ćerku.

 

Naime, Didi je objavila njihovu prvu zajedinčku fotografiju kojom je pokazala koliko uživa u ulozi majke.

 

Nastavak i fotografija na sledećoj strani...

makonda-tracker