ne zanima ga više

OSTAVIO JU JE ZBOG DEVOJKE KOJU JE ZVALA ĆERKOM: Fudbaler šokirao svet skandaloznom aferom i NEMA MILOSTI prema bivšoj

0

Popularni fudbaler poznat pod svojim nadimkom Hulk pre nekoliko meseci je šokirao javnost kada je ostavio svoju suprugu Iran Angelo, sa kojom ima troje dece, pa se oženio njenom rođakom Kamilom Angelo, koju je Iran nazivala i "svojim detetom".

foto: Profimedia
foto: Profimedia

O svemu se sada oglasila i njegova bivša supruga, koja tvrdi kako se oseća kao da je "morala da sahrani živu ćerku". Komentarišući ovu situaciju, Iran je ispričala kako je žrtvovala sve za devojku koja ju je svojim potezom zauvek povredila.

 

"Budim se i odlazim u krevet s mišlju zašto se sve to dogodilo baš meni. Bol je prevelika. Ponekad čak pomislim da će mi zbog toga srce stati. Ona mi je bila poput kćeri", ispričala je bivša Hulkova supruga. Dodala je kako je od Kamilinog rođenja radila sve samo da ona bude srećna.

"Dala sam joj novac, ljubav, pažnju, poštovanje... sve", zaključila je.

 

 

Sada tvrdi kako joj je najveća greška u životu to što joj je bezuslovno verovala.

 

Hulk i Iran bili su u braku 12 godina, a prošloga leta su se rastali. Bivši par zajedno ima troje dece, a slavni fudbaler nikada nije skrivao da je svoju suprugu varao. Ipak, tvrdi kako je nikada nije prevario s Kamilom, već je s njom vezu započeo kada između njega i Iran više ništa nije postojalo.

 

"Ona je samo htela da ima status Hulkove supruge. Nisam bio srećan i imao sam bezbroj razloga. Čitav brak sam je varao. Ne mislim da sam loša osoba jer sam se oženio Kamilom. Mlad sam još, a ona je takođe mlada i beskrajno lepa. U trenutku kada smo započeli vezu oboje smo bili sami i ne vidim ništa loše u tome", ispričao je nedavno on.

 

Želeo je javnosti da ispriča i svoju stranu priče o bivšoj ženi.

 

"Bili smo u vezi manje od mesec dana kada je ostala trudna i zbog toga smo se venčali. Od samih početaka izdržavao sam celu porodicu", rekao je.

 

Optužio je bivšu suprugu i poručio joj da laže i da samo želi pažnju i saosećanje javnosti.

 

 

makonda-tracker