FOTO

ON JE BIVŠI MUŽ VESNE ZMIJANAC I NIKOLIJIN OTAC: Vlada je DOKTOR NAUKA, a evo zašto ga gotovo NIKAD ne viđamo u javnosti

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Balkanexpres

08-09-2020 20:43h
iako je Vesna bila mačka gospodin kaoi ostala obicna raja je video samo oblik a ne i sirovinu.Usput Vesna je prva uletela da cestita 5.okotobar. Ona imabezbroj zastava i samo razvija po potrebi.

Neca

08-09-2020 22:28h
Cudna kombinacija, doktor nauka i neko iz show biznisa??? Nije ni cudo sto su se rastali...

SvetlanaP

09-09-2020 07:37h
@Neca
To samo znaci da doktor nauka nije otisao dalje od primalnih instinkata!

Altero

09-09-2020 15:48h
@SvetlanaP
SvetlanaP ...sta su to "primalni instinkti"? ......verovatrno ti je jasno da i tvoji roditelji nisu otisli adlje od istih primalnih uinstikata u suprotnom nebi citali tvoj komentar ...:)...

P.S. Nista licno .....razmisli samo malo ...

Van Halen

09-09-2020 07:37h
Dzabe je neko doktor nauka ako njegovo relano stanje bira ovkav soj da produzi vrstu. Eto ovo mu je bas refernca, bivsa zena pevaljka a cerka starleta i pevacica u pokusaju. Bravo doktore nauka imas cime i da se podicis.

Marko

09-09-2020 08:22h
I sam sam doktor nauka pa zenu nisam birao po kafanama po Ibarskoj. Najljigaviji su mi ovakvi likovi koji ozene pevaljku, a onda se kao klone medija i show biznisa.

BG

12-09-2020 14:22h
Otac je harmonikas Dragan Stojkovic Bosanac.Ovome je podmetnula.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: