ko bi rekao?

IMA 78 GODINA, A IZGLEDA KAO DA JOJ JE SESTRA: Lea Kiš pokazala majku, pratioci su POTPUNO ZBUNJENI ― i OČARANI! (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

Hana

24-08-2020 12:10h
I moja majka jos i boje izgleda od njene kada fotosopiram slike izgleda i mladje od mene !

Nena

25-08-2020 22:21h
@Hana
Ja volim kad je slika prirodna bez tog ulepsavanja. Mogu zene i u godinama da izgledaju lepo. Moja majka i dalje farba kosu, diskretno se sminka iako ima preko sedamdeset godina. Lepo je kad zena vodi racuna o svom izgledu i u poznijim godinama.

Mitza

24-08-2020 12:50h
Bolesna zena, ostavila sam joj komentar na Insta da se iskontrolise i da pokusa lecenje od bolesti zvane fake predstava potpomognuta filterima ahahah.

Preko 65

24-08-2020 13:20h
Bako, bako...

Mileva

24-08-2020 14:30h
Kevu je fotosopirala to svi vidimo nismo coravi,nego njoj dzaba fotosop ona tako nakaradno izgleda na ovim fotkama,zena bez stila i ukusa .

mimi

24-08-2020 14:42h
Ova žena je odavno zrela za psihijatriju. Ajd što sebe fotošopira i plastifikuje do neprepoznatljivosti, ali i od rođene majke, žene od 80 godina, napravi devojku. E, to je bolest.

Ivy

28-08-2020 07:28h
Zasto ovakvu zenu koja je totalno plasticna, neprirodna, a po vrh svega ruzna, nazivaju je lepoticom u sestoj deceniji?
Pa zar ovakve nakaradne zene koje vise lice na travestite treba da budu uzor mladim devojkama!!Strasno i tuzno

Dzjordzje

29-08-2020 06:58h
Oce da je uda pa je reklamira.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: