ljudi velikog srca

PRUŽIĆE JOJ NESEBIČNU POMOĆ DA BI VRATILA SINOVE: Slučaj Tanje Savić ujedinio Srbe u Australiji, evo šta joj sve nude

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Olja

21-08-2020 10:23h
Odkud znate da nema ozbijne pretnje po njenu bezbednost sko ode tamo.

Aussie

08-09-2020 00:11h
@Olja
Da znas sistem u Australiji nebi postavljala takva pitanja, ovde bi dobila zastitu da joj niko ne sme prici na 500ma jos manje uznemiravati telefonom. Nego Tanja nesto mudruje, ona bi i isla i nebi isla, zna ona i zasto. Neka udje na sajt da vidi iz kojih je sve zemalja blokiran let za Australiju, nema nikakve mogucnosti da dodje, sama je kriva. Zasto ne ode kad su je zvali.

Istina

21-08-2020 10:30h
Strah je da ode jer je bivsi muz tukao i zastrasivao.

Naivna

21-08-2020 10:54h
B*****a i princeza, ne ide to.

Dzjordzje

21-08-2020 20:58h
Australijska drzava je resila slucaj. Sad Australija da se resi Tanje, jer medijski napada pravni sistem Australije.Policija srbije je dalo dobro saopštenje. Australija je pravna drzava.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: