maminim modnim stopama

ATININA TORBICA JE PRIVUKLA MNOGO PAŽNJE: I ćerke Jelene Karleuše zablistale na maminoj žurki u neodoljivim izdanjima

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Bilja

20-08-2020 15:37h
Polako deca uce zanat pevaljke joutjuberke i klovna.

Zoom

20-08-2020 17:46h
Meni je žao što polusvet i budale koje su videle školu izdaleka, ovde glume Džet-set i neki nivo sa cvetnim aranžmanima i torbicama, a normalan čovek kada ih vidi mora da promeni kanal na tv-u! Ova žena je toliko iskompleksirana da čak i decu fotošopira! Njen bivši muž bi trebalo da se zabrine za duševno zdravlje svojih ćerki , koje se nedužne svega nagledaše..

ja

20-08-2020 17:58h
@Zoom
upropastice decu na cisto.

Bas

21-08-2020 08:46h
Sajam kiceraja. Od gostiju jedva da neko ima zavrsenu neku skolu. Na maloj se vidi da je vec poprasena bahatoscu.

M.

26-08-2020 16:42h
Jelena sija. Nikada lepsa nije bila za razliku od Bekvalceve. Sta se desilo sa Natom, jel se u medjuvremenu ponovo udala i razvela? Nisam pratila zadnjih mesec dana lik i delo baka Nate. Nesto mi propala. E, ona je bila strasno bahata. Evo je sada dekintirana, zbabana i nadr*ana. Tebi Jeco srecan rodjendan. Ziva bila, srecna i zadovoljna sto godina i tvoja decica takodje.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: