lepa i obrazovana

MUŽA JE IZGUBILA KAD JE MILA IMALA GODINU DANA: Evo kako izgleda i čime se bavi ćerka Mirjane Bobić Mojsilović (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Dea

19-08-2020 12:23h
Tačno je da je ljubav roditelja prema djetetu najčistija i bezuslovna, ali to ne važi i obratno. Djeca vole roditelje iz INTERESA, sve dok ne postanu odrasli ljudi ( a neki ni tada nisu zahvalni, nego koriste roditelje do poslednjeg atoma )

lala

19-08-2020 12:46h
@Dea
Grdno se varaš. Ima roditelja koji su sami sebi najvažniji, a deca su im u drugom ili trećem planu. Isto važi i za decu. Svako je ovde slučaj za sebe, nema generalisanja.

mimi

19-08-2020 12:30h
Gospode Bože, nalupa se žena gluposti za dva života. Ovo sa rađanjem drugog deteta i osećanjima prvog u hipotetičkoj situaciji, e to mi je tek hit.

VESNA

19-08-2020 14:22h
Predivna porodica..sve su prelijepe..odani prijatelji..obrazovane i vrlo drage.

Марко

20-08-2020 21:06h
Све најбоље желим овој дивном човеку, жени, песнику, филозофу. Мало је оваквих дама данас.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: