strašno

"MORA DA SE ČUJE ISTINA!" Tanja Savić saznala za skandalozne tračeve koji se šire u mestu gde je živela s porodicom

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 12

Gluposti

17-08-2020 10:21h
Pa nije Australija Srbija pa da se bave tračevima dok besposleni ispijaju kafu i gledaju u šolju ozbiljna je to zemlja. A tanja je kao poznata tamo! Seljačka posla! Seti se tanja 2004 godine kad si i u Srbiji bila totalni anonimus i mani se seljaštva ne priliči ti, bar i ti sad živiš u Beogradu.

deca su australijski drzavljani te nema prava da govori da su oteta ili prisilno odvedena u australiji

17-08-2020 12:01h
@Gluposti
upravo tako, deca su Australijanskidrzavljani kao i njen bivsi muz odnosno jos uvek je zvanicno njen muz, te nikako nije mogao da ih odvede vec su deca turisticki bila u poseti SRbiji sa australijskim pasosima sa kojima su se i vratili u australiju, dakle ne mozete reci da je ovde otmica u pitanju jer ona nisu srpski drzavljani vec australijski, i TA socijalna sluzba u australiji ce svakako dodeliti decu ocu jer je njihov drzavljanin i ima njihovo drzavljanstvo dok ona nema australijsko, te nem prebivaliste u austrliji niti privremeno niti stalno jer je u Srbiji cija je drzavljanin, osim toga ona nema posla u australji te nema cime da izdrzava decu , isti principi i u asustraliji kao i u srbiji ako ne moezs da izdrzavas decu ona se dodeljuju roditelju koji je sposoban da izdrzava decu i koji ima uslova da ih izdrzava, sto doticna nema pogotovo sto decu nekada ne vidi po par meseca bog navodnih koncerata sto zaci da ih otac cuva i brine se o njima

miami

18-08-2020 04:05h
@deca su australijski drzavljani te nema prava da govori da su oteta ili prisilno odvedena u australiji
U zabludi si. U Srbiji majka dobija starateljstvo, nebitno u kakvom je mentalnom ili materijalnom stanju.

SekaLepa

17-08-2020 17:37h
Da,Ali u pitanju je MAJKA te dece. Nema zakonu koji moze majci oteti,decu To Ni jedna drzava ne tolerise. Bez obzira cije drzavljanstvo ko ima. Dali su srećna deca bez majcinog zagrljaja.? Nisu i nikad nece biti. To nije pravi otac koji to radi svojoj deci. Sve drugo su prazne priče. Tanja boriti se moras. Uz tebe smo. Taj čovek na kvarno sve radi.

americki drzavljanin

18-08-2020 04:03h
@SekaLepa
Ne izmisljaj. Nije istina. Po zakonu u normalnim drzavama cesto ocevi dobijaju starateljstvo. Tako je u civilizovanim drzavama, u komunistickim drzavama, kao bivsim, kakva je I Srbija, starateljstvo dobijaju uvek majke, cak I ako imaju mentalne probleme. Pa imamo onu sto je imala sizofreniju pa bazila dete sa treceg sprata na Bezaniji. Takve stvari se ne desavaju u civilizovanim drzavama. Doduse on ce morati da dokaze da Tanji nesto fali, alkoholizam, nasilje, I sl, da bi dobio starateljstvo. Deci kao autralijskim drzavljanima ce da se odlucuje po njihovim zakonima, a ne komunjarskim iz Srbije.

Dr No

21-08-2020 10:51h
@americki drzavljanin
Izasao si ti iz sela, al' nije selo iz tebe...

neverovatno

18-08-2020 07:41h
Dami je da znam sta ova tanja stalno krivi ovu glavurdu kad se slika.?????

Alo

18-08-2020 10:13h
@neverovatno
J...g.... i ne trabunjaj.zini da ti kaze

Raaza

18-08-2020 18:56h
@neverovatno
Sve te mucenice to rade,a ova moze da zaboravi decu ukoliko ne dopuzi u Australiju.

Zoran

18-08-2020 13:04h
Stvarno ne razumem zenu koja moli druge da joj resavaju probleme. Tanja, zivis u 21. veku. Zasto ne koristis telefon, web kontakt, email i kontaktiras socijalnu sluzbu. Zivela si tamo, nadam se da si bar malo naucila engleski jezik da mozes da se sporazumes. Ako nisi, ovlasti nekog advokata da te zastupa i on ce sa njima stupiti u kontakt. U uredjenim drzavama ne mozes ocekivati da ce neko kontaktirati socijalnu sluzbu i obavestava ih o tracevima. Ili ti je mozda dovoljno da se svakodnevno pojavljujes u zutoj stampi i kukas nad svoijim problemima. Inace ja te obozavam kao pevacicu i ovaj komentar nije nikako zlonameran. Ako iskreno zelis nesto da promenis moras pokrenuti pravni postupak na pravom mestu i verujem da je u tvom slucaju nadlezna Australija.

kafana je moja kuca

08-09-2020 01:23h
@Zoran
Tanja misli da je u svom selu, cak ni tamo nije glavna i zna se red. Da je ona htela da ide za Australiju, ona bi isla sa svojom djecom i muzem, ali ne, ona je odbila, cak je jednom i izjavila da ih je i ispratila. Sve mi lici da se ona smuvala sa nekim, pa sada glumata da je neko drugi kriv, ko bi ostao iza svoje familije da sam tumba po kafanama, ako za to nema neki drugi razlog. I tako je napustila djecu i otisla da zivi kod majke.

Aussie

08-09-2020 01:14h
Sto ova Tanja lupa, da ljudi na Gold Kostu njen slucaj prijave socijalnoj sluzbi, jer se prica nesto. Alo zeno ako si glupa nadji nekoga pametnoga da te posavjetuje, ti pises tamo nekima koje ne poznajes, pod uslovom da citaju nase novine, da resavaju tvoje bracne probleme. Stvarno je iritantna ova satorska pjevaljka, sta je ona umiislila ko je to ona?
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: