MESECIMA IH NIJE VIDELA

"ON NEMA PRAVO DA JOJ UZME DECU": I država se uključila u borbu Tanje Savić da vrati sinove?

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Nena

12-08-2020 12:31h
Mora da se uclanila u Sps ili Sns. Ja je slusala kada je pricala da je ona dozvolila suprugu da odvede decu. Jos je rekla kako ona tog coveka voli. Nije Tanjica bas tako cedna dugo pre Dusana je bila u vrlo vrlo zanimljivoj vezi tad je nije bilo briga za tudju decu.

ivo

12-08-2020 14:47h
@Nena
Ti si Neno idiot.
Pa koja bi majka dozvolila da joj neko odnese decu na kraj sveta?
Sto joj se ne javi i dozvoli da poprica sa decom.
Drzavo ukljuci se maksimalno i vrati joj decu.

Nena

12-08-2020 15:31h
@ivo
Naravno da deca treba da budu sa majkom. Ja sam samo napisala ono sto je Tanja rekla u emisiji voditelju.To su njene reci da je pustila supruga da odvede decu zbog Korone i da tamo mogu da idu u skolu,a da je ona ostala zbog nastupa.

Nena

12-08-2020 15:46h
@ivo
Emisija Premijera 3.5.2020.ima na Jutjubu.

sudija

13-08-2020 05:19h
@ivo
Sta je Srbijica za jednu Australiju. Ne sanjajte.

Neca

12-08-2020 23:30h
Pa vidi se da doticna ne zna kako da se ponasa u ovoj situaciji, sto manje pricas, vise dobijas...

miami

18-08-2020 04:07h
Vasi boljsevicki zakoni ne vaze u Australiji za njihove drzavljane. Skrenuli ste sa uma….
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: