težak period!

"NISAM MOGLA DA MU POMOGNEM": Kaća Živković progovorila o užasnoj OČEVOJ BOLESTI, ali i svojoj bici za zdravlje

0

Pevačica se borila sa insulinskom rezistencijom, a njen otac sa karcinomom debelog creva.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica Katarina Živković u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji otkrila je da je prolazila a prolazi i dalje kroz veoma težak porodični period.

 

Naime, borila se sa insulinskom rezistencijom i, srećom, kako je pevačica otkrila u emisiji „Sceniranje“ na TV Kurir, ona je uspela da potpuno ozdravi.

 

- Treniram dugo godina, ali sam izbacila ugljene hidrate jer je ishrana veoma bitna. Kad sam videla promenu, to mi se dopalo. Imala sam kontrolu, pa smo ustanovili da insulinska rezistencija više ne postoji i da sam uspela da je izlečim treninzima i ishranom. Kad mi je doktorka objasnila da žene s tim žive, onda sam sebi aplaudirala jer sam se dovela u red i ponosna sam na sebe - istakla je Kaća, koja je doživela veliki udarac kad je njen otac morao da operiše karcinom usred vanrednog stanja.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

On je operisao kancer debelog creva tokom vanrednog stanja u Leskovcu.

 

- Hvala bogu, on je dobro. Bilo mi teško u tom ludilu oko virusa. Bila sam ljuta jer nije bilo mesta za onkološke bolesnike, sve je bilo usmereno na kovid 19. Bila sam uplašila i zbog mame, koja radi u bolnici - rekla je Živkovićeva, koja je bila očajna što nije mogla da pomogne ocu.

 

- Meni je najstrašnije to što sam želela da mu pomognem, a nisam mogla. Bilo je nemoguće operisati karcinom u Beogradu. Sreća je što ga je operisao najbolji hirurg u Leskovcu. Nisam ih videla mesec i po dana i nedostaju mi. Iako sam se testirala nekoliko puta i bila negativna, to može da se promeni, pa se bojim da mogu da im prenesem virus - rekla je Katarina i dodaje da njen tata sada ide na hemioterapije.

 

 

makonda-tracker