tragični gubici

TAKO DIVNA PORODICA, TAKO STRAŠNA SUDBINA: Poslednja objava supruge Džona Travolte na Instagramu POSEBNO je tužna

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 1

Ma nemoj

13-07-2020 13:51h
Ovo sto cu da kazem znam iz tabloidnih natpisa, znaci treba uzeti sa rezervom. Pogotovu licni zivot Travolte, znam sta su mediji prenosili njega naravno ne poznajem licno. Sa druge strane ono sto je u vezi sekte kojoj pripada on i cela njegova familija nije nagadjanje ni tabloidi, nego istina koja se skriva.
Travolta je u sajentoloskoj sekti, isto kao i T Kruz. Njegov sin Dzet je imao epilepsiju. Govori se da deo krivice sto je mali stradao pripada sekti jer nisu dozvoljavali da se dete normalno leci. Oni su veliki nadrilekari pogotovu kad se radi o bio kakvim zivcima, stresu, depresiji, anksioznosti itd. Dzet nije dobijao adekvatno lecenje jer je Habord znao sve o svemu, tako da se sledi njegovo ucenje o doktorima za zivce a to je nemojte im verovati. Dzetovo stanje je bilo sve gore i gore dok nije eskaliralo. Davali su mu caj i citali molitve, eto kako su lecili detetu epilepsiju.
Mislim da Habord nista nije imao protiv raka (na svu srecu) pa se sajentolozi od raka lece normalno. Zivcana obolenja niposto ne smeju da se lece kod doktora, jer je Habord svojevremeno uputio rad drzavnom udruzenju psihijatara a ovi su ga ismejali. Habord nije imao nikakvo lekarsko obrazovanje i sujeta mu je tako bila pogodjena ovim ismejavanjem da je uveo u svoje ucenje da su psihijatri najgora vrsta na svetu. Ovce koje slede njegovo ucenje gutaju ovaj nonsens bez masla. Travoltin sin je stradao zbog toga, ali naravno to niko nece da kaze javno. Ili ne znaju/ne veruju ili se plase tuzbe.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: