uživaju

"NE MOŽEMO DA JOJ OTMEMO DETE IZ RUKE": Veljko otkrio kakva je Ceca baka i kako se Ražnatovići snalaze s bebom

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

koliko

02-07-2020 16:22h
glupo i primitivno stvorenje,da bog sacuva.
ne zna da se upristoji vec jednom,nego veecito bez majcie i kosulje FUIIIIII
a dete nek je zivo i zdravo,ono nije moglo da bira tatu..

Nije

02-07-2020 19:13h
@koliko
Nije moglo da bira oca ali nosi proklete gene. Neće mu biti lako ako bude imao i trun čovečnosti kada odraste i prvo promeni to prokleto ime!

Titel

02-07-2020 16:40h
Aha kako da ne!! Više su ti beba i žena u Titelu već na Dedinju... Ne laži sebe to je najgore... Nama ste već smešni... Mala ti je provaljena i čeka šut kartu od Lidije i cece za pijacu...

D

02-07-2020 17:51h
@Titel
Sta je dozivela devojka da je ovi r...zezaju.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: