ostavlja utisak!

NE ČUJE SE SVAKI DAN: Haris Džinović i Adil sinovima dali isto i neobično ime koje ima UZVIŠENO ZNAČENJE

3

Ova dvojica pevača, pored toga što obojica imaju neverovatan glas, imaju još nešto zajedničko

foto: Instagram
foto: Instagram

Adil Maksutović i Ana, ćerka Džeja Ramadanovskog, imaju dvojicu sinova Adrijana i Kana, dok se deca Harisa i Meline Džinović zovu Đina i — Kan.


Inače, ovo ime potiče još od tatarskih vođa i ima više značenja: "naredbodavac", "vođa", "gospodin" i "vladar" ili "onaj na visokoj poziciji, a kod Mongola je kan najviša titula, koja se nekad prevodi i kao "kralj".


Kako je Džinović ispričao jednom prilikom, njegova supruga i on su podelili roditeljske zadatke, pa je njemu tako zapala dužnost da s decom bude drugar.


Kod nas u kući su, kao u većini porodica, podeljene uloge i tako dobro funkcionišemo. U one stvari koje ona vodi ja se ne mešam jer ona to dobro radi. S druge strane, ja sam taj koji ima jednu drugu vrstu edukacije, a to je da postanem prijatelj sa decom jer tada će mi se tada otvoriti i sve ću o njima znati. Ako smo na relaciji roditelj–dete, to se neće dogoditi i deca postaju zatvorena. To je neka formula koje se pridržavam i idem u tom pravcu, pa ćemo videti da li je dobro — rekao je Haris.


Adilov i Anin sin Kan došao je na svet početkom ove godine u jednoj beogrdaskoj privatnoj klinici.

 

 

makonda-tracker