iskreno

OVE GODINE JE DRUGAČIJE! Evo zašto Anastasija Ražnatović nije želela poklone za svoj 22. rođendan

0


Poznata pevačica iznenadila je svoju prijateljicu priznanjem

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Porodica pevačice Svetlane Ražnatović uskoro će biti bogatija za jednog člana — u narednim danima ili nedeljama stići će na svet Veljkov sin Željko, a njegove majka i sestra veoma su uzbuđene zbog toga.


Dok Veljkova supruga Bogdana „sitno broji”, cela porodica se raduje, a kako je Anastasijina drugarica otkrila za Kurir Stars — Cecina ćerka zbog toga nije želela ni rođendanske poklone.

 

Pitala sam je šta želi za rođendan, rekla mi je da ništa ne treba da kupujem i da je odlučila da joj jedini poklon ove godine bude bratanac. Oni očekuju mališana uskoro i za celu porodicu je to najvažnija stvar. Verujem da Anastasija i zbog toga nije želela da pridaje veliki značaj svom rođendanu — rekla je neimenovana Anastasijina drugarica i dodala: — Sigurno je da će biti velike proslave kada Bogdana i Veljko dobiju dete, pa će na taj način obeležiti i rođendan.

 

1 / 7 Foto: Instagram


U međuvremenu, Ceca je rešila da s najbližima priredi Anastasiji iznenađenje, pa ju je po povratku iz Novog Sada u njihovoj vili na Dedinju dočekala na neočekivan način, a kako je to izgledalo pogledajte OVDE.

 

 

makonda-tracker