otvorila dušu

"BOG MI NIJE DAO TAJ DAR": Tanja Bošković otkrila za čim najviše ŽALI u životu

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Marina

23-05-2020 18:02h
Za čim to žališ ? Što se nisi udavala ? Budi srećna i ne izvaljuj više takve gluposti !

Sjaši ako imaš samopoštovanja

23-05-2020 18:41h
Ženo, ostarila si i pomiri se, izađi više iz naših frižidera! Molimo te!

kosmos

23-05-2020 19:26h
@Sjaši ako imaš samopoštovanja
Koliko ste JADNI!
Da li mislite da cete vecito ostati mladi, kada toliko mrzite osobe "u godinama"? Razmislite kako cete se osecati kada budete bili u Tanjinim godinama, u neko prema vama bude iskazao mrznju koju vi imate prema njoj. Fuj.

Balkan Ekspres

24-05-2020 09:01h
Tanja je apsolutna carica!
Na zalost, na Balkanu se vrednost zene gleda pre svega kroz broj dece i da li imas muza. Da jos nema decu, sve ostalo sto je u zivotu postigla ne bi vredelo po' lule duvana.
Ovaj intervju je verujem isao u tom pravcu. Zoranu (onu pevacicu) uvek pitaju za decu, a Tanju za brak. I naravno, umesto da udarni naslov bude u kontekstu andjeoskog glasa (Zorana) ili uloga koje je ostvarila (Tanja), kad je zena u pitanju uvek najvaznije o njoj bude muz ili deca, zavisi sta nema e pa to se naglasi.
Tanji je Bog dao i sakom i kapom. Talenat, lepotu, gracioznost, inteligenciju. To naravno Balkanac nije mogao da podnese, ili si kuci i peglas mi gace ili si "udata za pozoriste".
Ova zena je toliko inteligentna da shvata kolika posast su drustvene mreze. I dalje ostaje verna sebi. Naravno da takva ne moze da ima muza, jer bi se toga morala odreci da njega "zadrzi".
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: