novi sukob

„NE ŽELIM DA DETE BUDE BEZ MAJKE“: Sandra došla da vidi sina, a onda je usledila DRAMA, evo šta njen bivši partner kaže

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

miki

21-05-2020 11:07h
Tako je, postavi je na mesto! Hoce da bude i majka i kluberka i da zuji celu noc, pije.....i najbitnije da okaci sliku na instagram sa detetom, satro brizna majka i ostale gluposti........

Sladja

23-05-2020 12:41h
Ne znam zasto verujem vise njemu nego njoj...

Mina

23-05-2020 18:46h
@Sladja
Zato sto si prokleto, jeftino zensko koje pripada klanu u kom je zena zeni vuk ! Eto zato mu verujes ! Nadam se da si videla snimke gde nasilnik tuce Sandru !

Baba Visnja

18-09-2020 03:52h
@Sladja
Verujes vise njemu zato sto su mediji ocrnili Sandru toliko da je sad OK i ako joj se dete uzme. Isla je iz ruke u ruku, starletizovala se, a takve i pored promotivnog programa (Zadruga, Parovi) narod ipak ne voli.
S jedna strane sama je kriva za los glas koji je prati, a sa druge nasilje nije opravdano pa da je ona najgora zena koja postoji.
Plus sto niko ne primecuje da je oduzimanje deteta taman ono sto bi neko ko majku zlostavlja uradio. Znaci on time sto jojj je uzeo dete samo potvrdjuje ono sto ona govori o njemu.
E sad zasto je radjala dete sa takvim covekom... Zar nije videla Severinin primer, tuzba za tuzbom i tako godinama. Siroto dete.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: