uživa u roditeljstvu

"DELUJE DA JE NEVEROVATNO JAK I UPORAN": Stefan Milenković progovorio o sinu Nikoli, ali i o PROŠIRENJU PORODICE!

0

Stefan Milenković, proslavljeni srpski violinista, i njegova supruga Gorica su postali roditelji sina Nikole pre dve nedelje.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Ovim povodom Stefan je progovorio za domaće medije i tom prilikom otkrio kako se snalazi u novoj ulozi, ali i kako je izgledao njihov život tokom vanrednog stanja.

 

- Rekao bih da smo se ubacili u petu ili šestu brzinu. Pošto su zbog kovida otkazani svi časovi na koje je trebalo da idemo, morali smo nastavu da organizujemo onlajn. Sa druge strane, zbog nemogućnosti putovanja u inostranstvo u inostranstvo u ovom periodu, nemamo pomoć članova naših porodica - ispričao je Stefan i dodao:

 

- Zato je sve možda malo teže, ali isto tako nam pruža prostor da razvijemo naš ritam i rutinu. A kakva je beba Nikola? Pa, mislim da su sve bebe prvih nekoliko nedelja slične. On se žali samo kad mu nešto objektivno treba, a deluje mi već sada da je neverovatno jak i definitivno uporan. Videćemo... Tek se ispilio - kaže violinista, koji je potom otkrio kako su odlučili da sinu daju upravo ovo ime:

 

- Neke od inspiracija su nam bile i istorijske figure violiniste Nikole Paganinija i naravno Nikole Tesle. Naravno, pričali smo o tome da ne bismo voleli da Nikola ostane jedinac, mada smo u ovom trenutku fokusirani na Goričin oporavak i brigu o Nikoli. Kad dođe vreme, razmišljaćemo o sledećm koraku - rekao je Stefan.

 


 

makonda-tracker