kako vam izgleda?

SA SUPRUGOM SINIŠOM PRESELILA SE U KUĆU PORED DUNAVA: Ljiljana Blagojević pronašla je SREĆU u srcu Vojvodine!

0

Uživa u prirodi i svemu što joj Beograd nije pružao tokom tri decenije 

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Glumica Ljiljana Blagojević i njen muž Siniša Kovačević, odlučili su da gradsku gužvu zamene mirom koji imaju u mestu Surduk.

 

Par sada živi u opštini Stara Pazova, gde imaju kuću sa velikim dvorištem.

 

"Odselili smo se u Surduk, pored Dunava, u kuću s dvorištem iz kojeg pogled puca na vinograde. Sada imam više vremena da čitam i razmišljam o sebi. Ležem ranije, a budim se prirodno. Zemun je nekada imao atmosferu malog grada, ali dobio je brzinu Beograda. Ipak, ostao mi je prva ljubav, tu sam rođena, odrasla, išla u školu, tu su mi bili prvi izlasci... Ostaćemo u Surduku dok ne demantuju moje razloge za selidbu. Reč je o mestu gde pekari starim ljudima nose hleb na kućnu adresu", ispričala je jednom prilikom Ljiljana za medije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ljiljana Blagojevic (@ljiljana_blagojevic) on

 

Glumica zbog poslovnih obaveza u Beograd dolazi gradskim prevozom, a u javnosti neretko ističe koliko joj prija boravak u prirodi, kao i da više voli zimu od leta.

 

"Volim da čujem ptice, žabe, vetar, ali priznajem da više volim zimu, kišu i sneg. Verovatno bih bila veoma srećna kada bih živela u nekoj nordijskoj zemlji. Svi se čude kad kažem da bih dala pet leta za jednu zimu", rekla je Ljiljana svojevremeno.

 

 

 

 

 

makonda-tracker