imaju poseban odnos

"NJEGOVO ROĐENJE DOŽIVEO SAM KAO NEŠTO SVETO": Brat Miloša Bikovića otkrio nepoznate detalje iz života slavnog glumca

0

Glumac Miloš Biković jedan je od najtalentovanijih glumaca sa naših prostora. Karijeru je započeo u seriji "Stižu dolari", a najveću popularnost je dostigao glumeći u filmu "Montevideo, Bog te video", nakon čega niže samo uspehe, kako u domaćoj kinematografiji, tako i u ruskoj.

foto: printscreen youtube, Dragana Udovičić
foto: printscreen youtube, Dragana Udovičić

Miloš je velika zvezda i van granica Srbije, a veliku podršku u svemu ima od porodice, majke i brata. Njegov brat se zamonašio kada je Miloš bio dete, roditelji su im se razveli, otac mu je otišao u Nemačku, a preminuo je 2006. godine što je glumcu i te kako teško palo.

 

- Miloševo rođenje doživeo sam kao nešto sveto i prvi put u životu mi je bio jasan osećaj kako su to roditelji spremni da daju život za svoje dete. S Miloševim rođenjem u meni se rodila potreba da sve što imam pružim njemu i da štitim to malo stvorenje - rekao je ranije otac Mihailo, Bikovićev rođeni brat i otkrio da njih dvojica imaju poseban odnos, na koji je ponosan.

 

foto: printscreen youtube, Dragana Udovičić

- Kada je naša majka imala dilemu da li da rodi, ja sam rekao: „Naravno, jer dok je on mali, ja ću štititi njega, a kada on poraste, a ja budem stariji, on će štititi mene“. Upravo takav je naš odnos danas. Miloš ima izuzetan osećaj za pravdu, uz razvijen zaštitnički stav - dodao je tada Milošev brat.

 

Miloš je diplomirao je na Fakultetu dramskih zajedno sa Ninom Janković, Jelisavetom Orašanin, Tamarom Dragičević i Anjom Alač.

 

- Koliko smo mi zapravo ono što radimo, gde je granica između nas samih i posla kojim se bavimo kao I poteza koje u životu vučemo, te na koji način posledice nekog našeg ranijeg ponašanja i nekih naših ranijih odluka mogu uticati na našu budućnost - rekao je mladi glumac.

 

Biković je sarađivao i sa poznatim holivudskim glumcem Antoniom Banderasom, te je 2017. godine snimio film "Muzika tišine".

 

Ipak, iako mu je ponuđena prilika da glumi u Holivudu, on je to odbio jer je istakao da je zadovoljan kvalitetom produkcije i radom u Rusiji.

 

 

makonda-tracker