TEŠI JE JEDNA ČINJENICA

"NIŠTA NIJE SLUČAJNO": Ana Kokić proslavlja Vaskrs sa ćerkama, a priznaje šta će joj ovog puta NAJVIŠE nedostajati

1

Ana Kokić sve vreme u karantinu provodi u ženskom društvu - sa svojim ćerkama, sestrom i majkom.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Međutim, iako joj sama izolacija ne pada teško, volela bi kada bi mogla na Vaskrs da vidi i još neke drage ljude. Ipak, kako poručuje, slavlja i okupljanja će biti, a sada je najvažnije ostati disciplinovan, kao i zahvalan.

 

- Ništa nije slučajno. Možda nam se sve ovo dešava kako bismo shvatili da su najvrednije one stvari koje se novcem ne mogu kupiti - objašnjava pevačica.

 

- Cenite slobodu, zdravlje, ljubav, prijateljstvo, prirodu, vazduh... Sve ono što se podrazumeva u stvari je razlog da svakodnevno budemo zahvalni na tome što to imamo i da malo više to cenimo - dodala je ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic) on

- Žao mi je što ga neću provesti sa svim dragim ljudima, ali teši me činjenica da su svi zdravi i da su dobro, a povoda za druženje i slavlja će biti. Meni je trenutno jedino važno da sam sa svojom porodicom, da smo svi na okupu, da smo dobro raspoloženi i da ni ove godine neće izostati takmičenje u kucanju jajima - rekla je ona kroz smeh pa dodala da su ćerke, predvođene njenim idejama, bile glavne u kreiranju uskršnjih jaja.

 

- Devojčice su preuzele tu obavezu jer uživaju u farbanju i ukrašavanju jaja. Ove godine nam je tema bila ovo što nam se dešava pa smo naslikale jaja sa maskama - ispričala je kreativna pevačica koja dodaje da jedva čeka da se situacija oko koronavirusa smiri, kako bismo svi nastavili normalno da živimo.

 

- U svemu je najvažnija sposobnost da što pre prihvatimo novonastalu situaciju i prilagodimo se, jer jedino tako možemo brže i bolje da se organizujemo i lakše prebrodimo teške trenutke. Nas nije napustio optimizam. Zdravi smo, zajedno smo u svom domu, pravimo planove za budućnost i svakodnevno se bavimo raznim kreativnim stvarima - zaključila je Kokićeva.

 

 

makonda-tracker